tiistai 25. lokakuuta 2011

Ruosteessa – pukeudu hillityn värikkäästi



Ruosteista oranssia, hunajaisen keltaista ja vihreää kuin golfkenttä. Kuulostaako liian värikkäältä? Kyllä, jos puet kaikki värit samanaikaisesti. Ei, jos yhdistät kirkkaat värit esimerkiksi hillittyyn harmaaseen tai valkoiseen. 



Pitsi on ehdoton suosikkini syksyn trendeistä. Valkoinen pitsipaita on ihanan naisellinen ja sen voi yhdistää melkeinpä minkä vaatteen kanssa tahansa. 




Toinen suosikkini on rento harmaa neuleliivi. Tekoturkiskauluksen voi halutessaan irrottaa.  


Keltainen nahkahame on ystäväni äidin peruja. Se on viihtynyt 15 vuotta vaatekaapissani ja on päässyt ulkoilemaan kunnolla vasta tänä syksynä. Hameen herkullinen väri tulee hyvin esiin yhdistettynä harmaaseen neuleliiviin.



Tämä vihreä vintage-jakku oli rakkautta ensisilmäyksellä. Lyhyen pituutensa takia se on täydellinen yhdistelmä hameen kanssa. Musta tai harmaa hame ei näytä synkältä tämän väripilkun kanssa.



Ruoste, emmin hieman ennen kuin tajusin, miten hyvin tämä väri sopii yhteen mustan ja harmaan kanssa. Kuvan vintage- jakku odottaa vielä pienennystä. Sen jälkeen se sopii hyvin yhteen tummien farkkujen ja valkoisen kauluspaidan kanssa. 


Värikästä syksyä! 



Jos pidit blogista, kerro myös kaverille Hymy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.