perjantai 3. helmikuuta 2012

Blogi kävi kampaajalla

Tiedätkö sen tunteen kun katsoo itseään peilistä ja tuumailee, nyt olisi aika mennä kampaajalle. Sama tunne iski katsoessani blogiani. Kokonaisuus miellytti silmääni, mutta jotain piristystä tämä valjuus kyllä kaipasi. - Leikatkaa huonokuntoiset latvat pois ja laittakaa raitoja!
Pelkät raidat eivät nyt taida riittää, tässä tarvitaan jotain vahvempaa, voimakkaampaa kuin Nalle Luppakorva. Tuo lapsuuden sankarini, joka aina ratkaisi pulman kuin pulman. Herätys Luppakorva, nyt on aika rientää untenmailta Jopas Jotakin -blogia koristamaan. Tutun näköinen nalle.
Ostin Nalle Luppakorva - rintamerkin Helsinki-vintage messuilta, muutama vuosi sitten. Ei tarvinnut edes silmiään räpäyttää, kun ostopäätös oli jo tehty. Mutta enpä arvannut, että tuolle nallelle tulisi käyttöä myös virtuaalimuodossa. Päivitetään siis nalle reaaliaikaan. - Mikko tarvitsen apua, pitäisi kuvata muutama juttu blogiin. Onko sinulla aikaa?


Nalle Luppakorva pääsee oikeuksiinsa poseeratessaan kameralle. Ehkä liiankin, sillä nalle kiiltää niin paljon, että Mikko joutuu antamaan Luppakorvalle monta ohjetta ennen kuin tämä loistokaveri saadaan taltioitua. Ja minä kun luulin Luppakorvaa fotogeeniseksi.

Mikon kuvatessa, minä olen kaatanut koko nappipurkkini sisällön lattialle. Valitseminen osoittautuu luultua vaikeammaksi. Kultainen koppakuoriaisnappi on itsestäänselvyys, mutta mitkä napit sopisivat sen kanssa? Lopulta päädyn kuvassa olevaan turkoosiin helminappiin ja punaiseen puuhelmeen. Puuhelmen valinta on yllätys minulle itsellekin. Tietokoneen ruudulla puuhelmi näyttää aivan punaiselta omenalta. Hyvä näin, kyllä tässä tarvittiinkin jotain ravitsevaa. Pelkkä leikkaus ja värjäys ei aina riitä, hiuksista pitää myös pitää huolta. Ja sama pätee myös blogiin. Aina ei tietenkään ehdi tai jaksa, mutta kyllä ne säännölliset pesut ja viikoittaiset tehohoidot tekevät välillä terää.


Ei omena, vaan oikea helmi.Linkki sinulle, jos ihmettelit kuka on Nalle Luppakorva:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Nalle_Luppakorva


Jos pidit blogista, kerro myös kaverille  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.