keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Myydään lunta! Vain nouto!Kiitos, nyt riittää. Lunta tulee jo ulos korvista. Joka päivä saa kaivaa autoa kinoksista ja luoda lunta pihasta. Ei paljon naurata, mutta onneksi huumori vielä luistaa Turun suunnalla, sillä nimimerkki JS78 myy nimittäin Huuto.netissä lunta.


Helsinki tammikuussa 2010.


"Myydään lunta! Vain nouto!
Puuttuuko sinulta pihaltasi tai muuten vain lunta. Oletko talven ystävä, joka ei vaan saa tarpeeksi lumesta? Nyt olisi tilaisuus noutaa sitä lisää itsellesi tai jollekkin ystävällesi suoraan joko etu- tai takapihalta. Itsepalvelu. Lisämaksusta mahdollisuus saada käsiteltynä esim lumiukkoina, tai akkoina! Hinta kuutioittain. Kuntoluokitus hyvä."
                                                          
Helsinki tammikuussa 2010.

Lähtöhinta lumelle oli kaksi euroa, josta se on vuorokauden sisällä kohonnut kymmeneen euroon. Tästä voisi päätellä, että jotkut parat ovat jääneet vaille lunta kokonaan. Onneksi Suomesta vielä löytyy ihmisiä, jotka haluavat jakaa omastaan.


Sana Huuto.netissä myytävästä lumesta on levinnyt Facebookin kautta ja saanut suuren suosion itse Huuto.netissä. Myyjälle on esitetty tähän mennessä 55 kysymystä. Tässä parhaimmistoa:


"Moi! Minkä kokoista lumi oikeasti on? Voisiko saada kuvan vaikka tikkuaskin vieressä? Ajattelin vaan että jos haen sitä minikaivurilla. Niin ja saako lunta valmiiksi hiekoitettuna (pihatietä varten)? "Nimimerkki aamukooma.


"Mahdoitko lähetttää juuri väärään osoitteeseen tämän tuotteen? En ole tehnyt mitään kauppaa kanssasi ja pihalla on seisoo aivan selvästi tämä sinun tuotteesi. Pyytäisin ystävällisesti Teitä noutamaan tavaranne välittömästi pois. Kiitos." Nimimerkki Goin to own.


"Saatte kaikki vaan vähän näytettä ilmaiseksi, ettei tarvitse ostaa sikaa säkissä!" Myyjän "JS78" vastaus.


"Onko valmistajan takuu voimassa, jos ilmenee jokin valmistusvirhe?" Nimimerkki katimail. 


"Vaihto ilmakitaraan ?" Nimimerkki niitynpaa.Helsinki tammikuussa 2010 (Kaivopuisto).
Ja sitten kaikki kilvan lunta huutamaan! Huuto-aika loppuu huomenna klo 10:59:48, tai 5 minuuttia viimeisen tehdyn tarjouksen jälkeen.


 http://www.huuto.net/kohteet/myydaan-lunta/210263539

Jos pidit blogista, kerro myös kaverille   

3 kommenttia:

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.