lauantai 15. lokakuuta 2011

Haloo, haiskahtaa salaliitteorialle


Nyt riitti! Vaatekaapistani ei löydy yhtään parillista sukkaa tai ehjiä sukkahousuja. Haiskahtaa pahasti salaliitolle. Epäilen, että sukkateollisuus ja pesukoneteollisuus ovat lyöneet hynttyyt yhteen, saadakseen entistä enemmän maallista mammonaa. Mihin sukat katoavat? Joka pesukerran yhteydessä sukkia katoaa mystisesti. Onko pesukoneessa salaluukku, joka imaisee joka toisen sukan? Onko sukkiin olemassa paikanninta, jotta sukan nykyinen olinpaikka pystyttäisiin selvittämään? 


Miksi kestäviä sukkahousuja ei ole keksitty? Lopettakaa älypuhelimien kehittäminen. Kyllä tuolla vanhalla Nokiallakin soittelee. Kehittäkää sen sijaan älysukkahousut, jotka eivät mene rikki ensimmäisellä käyttökerralla. Ehjille sukkahousuille on enemmän tarvetta kuin älypuhelimille. Vaihtoehtona on tietenkin älypuhelin, joka osaa paikata rikki menneitä sukkahousuja. 
Illalla tiedossa juhlat, eikä kaapistani löydy yhtään ehjää sukka-housuparia. Mitä tehdä? Kehitetään uusi muoti, rikkinäiset sukkahousut. Mitäs sitten sanotte sukkapohatat, kun kukaan ei enää osta sukkianne!


2 kommenttia:

  1. Vinkki:pese sukat parit yhdessä toisiinsa pienessä pallossa.Tai osta pesupussi ja pese sukat ja sukkahousut pesupussissa.Terveisin:Minna Kähkönen.=)

    VastaaPoista

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.