tiistai 18. lokakuuta 2011

Särmää Syksyyn


”Ihminen on onnellinen kun hänen ei tarvitse kompastua hikisiin sukkiin.” Mitä lienee tuo tarkoittavan? Sitä en tiedä. Satuin vain kuulemaan tämän kohdan miesten välisestä keskustelusta, kävellessäni pitkin Isoa Roobertinkatua. 

Ihminen on onnellinen kun päässä keikkuu sievä hattu. Tai ainakin minä olen, sillä hattu on syksyllä lämmin kaveri. Näin syksyllä kannattaa ystävystyä myös nahkakäsineiden ja huivien kanssa. Hyväksi kamuksi on osoittautunut myös tekoturkiskaulus, jota voi pitää niin ulkotakin kuin villapaidankin kanssa.

Ruosteenvärinen, naisellinen hattu oli rakkautta ensisilmäyksellä.
Fedora -mallinen, harmaa hattu sopii sekä miehelle, että naiselle.


Aina ei kannata ostaa uutta, sillä herkullisimmat löydöt teet kirpputorilla. Useimmiten kävelen kirpputorilta tyhjin käsin, mutta silloin kun nappaa, nappaa kunnolla. H&M kamaa ei kirpputorilta kannata ostaa. Suuntaa katseesi vintage -aarteisiin. Sanonta, ennen tehtiin parempia ja kestävämpiä tuotteita, pitää tasan paikkansa. H&M vaatteita voi ostaa ihan itse liikkeestä, sillä nämä sesonkituotteet ovat parhaimmillaan vain tuoreena.

Parhaat kirpputorilöydöt olen Helsingissä tehnyt Kaivarin Kanuunassa, Ison Roobertinkadun Uff:ssa ja Jäähallin kirpputorilla. Tampereella Punaisen Ristin kirpputori Kontti on oikea aarreaitta. Moron peräkonttikirpputori Tampereen keskustorilla, on myös käymisen arvoinen.

                                   Herkkupaloja 

Näyttävät nappikorvakorut, ja et tarvitse muita koruja. Voisikohan rakkaus nappikorviksiin, jotenkin liittyä nappimaniaani?


Vanha taskukello on näyttävä kaulakoru. Kello toimii myös somisteena vyöhön kiinnitettynä.


Värikkäät käsineet ovat päivän piristys.


Asu saa särmää turkiksen myötä.


Huivi, solmi rusetiksi kaulaan.


Lisää tietoa yllä mainituista kirpputoreista: 

2 kommenttia:

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.