tiistai 1. marraskuuta 2011

Liivistä on moneksi


Liivi on vaatekaapin pelastus, eli pelastusliivi. Vaikka se ei pelastakaan sinua hukkumiselta, se kylläkin pelastaa sinut – ”apua minulla ei ole mitään päälle pantavaa” -tilanteesta. 

Liivi on joka naisen muuntautumiskykyinen kavaljeeri. Miltä lopputulos näyttää, on siitä kiinni, mitä liivin alle puet ja mitä asusteita yhdistät asukokonaisuuteen. Kauluspaita antaa maskuliinisen säväyksen pukeutumiselle, kun taas pitsipaita tekee asustasi naisellisemman. Yhdistelmille on ainoastaan mielikuvitus rajana. 

Solmiolla saa lisää näyttävyyttä ja ilmettä liivikokonaisuuteen. Solmion ei myöskään aina tarvitse olla se perinteisin vaihtoehto. Solmio voi olla esimerkiksi kaulakoru, joka jäljittelee solmion muotoa tai laita vaikka lempihuivisi kravattisolmulle. 
Solmion voi myös tuunata, jotta siitä saa mahdollisimman oman näköisen. Löysin tämän ohjeen netistä: Tee vanhasta solmiosta helmien avulla näyttävä kaulakoru:

Hienon kaulakorun saa myös korvaamalla solmion huivilla. Eikä tarvitse ommella paljon. Sopii minulle, en vieläkään ole mikään himo-ompelija. Mutta sanotaanko näin, että kun tekee omasta halusta, niin ompeleminen on paljon mielekkäämpää. Terveisiä vaan koulun käsityönopettajalle :)

Jos pidit blogista, kerro myös kaverille Hymy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.