tiistai 8. marraskuuta 2011

Simply the best


Työmaa, varo lentäviä ärräpäitä ja turhautunutta blogistia. Jos satuit kurkkaamaan blogiin aamupäivän aikana, huomasit varmaan, että blogi oli aikamoisessa myllerryksessä. Nyt on valmista ja turvallista tulla katsomaan. 

Eipä toiminut tuo aikaisempi muutos. Dynaaminen näkymä, kuulosti hienolta, mutta ei toiminut käytännössä. Bloggerilla on sillä saralla vielä paljon kehittämistä. Siirryimme takaisin yksinkertaiseen blogi-malliin. Simply the best, näin laulaa Tina Turner. Olisi pitänyt kuunnella Tinaa. 

Uutta on otsikkokuva. Pohjana toimii tapetin palanen. J-kirjain on puinen sisustuskoriste. Se koristi  hääpaikkamme seinää kesällä 2009. Joten onhan siinä jotain suloisen kornia, että nyt se komistaa yhteistä blogiamme. Kuten varmaan olette arvanneet, kirjoittaja ja kuvaaja ovat naimisissa keskenään, niin myötä- kuin vastamäessä. Kuvan kello on vilahtanut ennenkin tässä blogissa. Kello on kuulunut edesmenneelle sukulaiselle. 

Mitä mieltä olet blogin ulkonäöstä? Vastaa kyselyyn blogin oikeassa yläkulmassa. Voit myös kommentoida tämän tekstin kommenttiosuudessa. 
Tina Turner: Simply the best:Jos pidit blogista, kerro myös kaverille Hymy

1 kommentti:

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.