lauantai 28. tammikuuta 2012

Sano se laamaksi!


Oletko kyllästynyt Times New Roman-fonttiin? Eikö edes Arial miellytä enää? Jos näin on, tulet pitämään seuraavasta. Laama-fontti (Llama font) tuo varmasti piristystä työpäivääsi. Lisäksi kyseinen fontti tuo tervetullutta vaihtelua tylsiin asiakirjateksteihin, kun arvuuttelet mitä tekstissä oikein lukee. Laama-fontti kun ei ole ihan helpoimmasta päästä. 


Hello

Miksi kukaan haluaisi kirjoittaa Laama-fontilla? Sen keksijöiden Avery Oldfieldin ja Jack Inscoen mukaan laamat tekevät elämästä paremman. Laama-fontti helpottaa kuulemma etenkin vaikeiden uutisten kertomista. Helvetica-fontti on kavereiden mielestä liian kylmä ja Times New Roman liian epäystävällinen. Sano se laamaksi – Say it in Llama.


 Kieltämättä seuraavakin ikävä tieto sai pehmeämmän sävyn kirjoitettuna laama-fontilla. Vinkki viestin lukemiseen: viesti on englanniksi. Jos et kuitenkaan saanut selkoa laamoista, voin kertoa sinulle, että yläpuolella lukee - I'm sorry we amputated the wrong leg (Olen pahoillani, amputoimme väärän jalan).


Laama kotiin
Laama on sorkkaeläin, joka kuuluu kamelieläimiin. Se on alun perin jalostettu Etelä-Amerikassa kuljetusjuhdaksi. Nykyään laamoja pidetään myös lemmikkeinä, sillä ne ovat hyvin oppimiskykyisiä. Niiden kanssa voi jopa harrastaa laama-agilityä. Kuva: www.laama.fi/harrastus.htmKirjoita laama-fontilla:
http://llamafont.com/


 Tietoa laamasta:

www.alpaca.fi/info/laama/
Pahoittelut laamakuvien huonosta laadusta näiden kahden kuvan myötä. Hieno Ålgreen ja Cristoffer Lloyd -kuin kaksi marjaa.

                                                 Kuvat: nyt.fi
                                
                                                        
                           
Jos pidit blogista, kerro myös kaverille  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.