sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kieroja rinkeleitä

Kymmenentuhatta sivun näyttöä rasahti täyteen! Hienoa, minä totean. Katsoin hienoa-sanan synonyymit, mutta joskus vähemmän on enemmän, paljon yksinkertaisuudessaan.

Mietin sopisiko tähän hetkeen syvällinen ajatus tai kenties naseva lausahdus. ”Ja ilo alkoi, muttei riitä pelkät onnen kyyneleet” Tudu, tudu ja tudu, Chisu vei kielen, kun tässä samalla kuuntelen Baden-Badenia. 


Kuva:yle.fi

Chisu, ihastuin sinuun kesällä 2009 ja rakastuin lopullisesti viime syksynä. Sinä olet ”suloinen Sabotage”, leikkisä ja samalla melankolinen. Baden-Baden videosi saa minut kaipaamaan Helsinkiä ja ratikoiden kilkettä. Ei ole ratikan vertaista kulkuvälinettä ja ratikalla tarkoitan nimenomaan näitä vanhoja rämiseviä kapistuksia. Juuri niitä, joihin pitää ottaa askeleen, jos ei parikin päästääkseen kyytiin. 
”Enkelit on kieroja kuin rinkelit”, Chisu taitaa pitää rinkeleistä, kun mutustelee niitä, sekä Sabotage -videolla, että Kohtalon oma-videolla. Tiedä häntä? Minulle maistuu rinkelit laiturilla nautittuna. Ne ovat pohdinta, mussuttelu ruokaa parhaimmillaan. Sopivan makeata ja epäkorrektia, ainakin järvessä käyneenä. Lapsena, kun nämä kierot rinkelit aina tipahtivat järveen ja pakkohan tuota perinnettä on ollut jatkaa.


Joku viisas on väittänyt, että hyvä blogi pysyy lestissään, mutta unohti mainita, ettei tuo lesti saisi olla kirjava kuin mummon tilkkutäkki. Aloittaessani minulla oli ajatus, että kirjoitan asioista jotka kiinnostavat minua. Juuri sellaisia vähän syvällisempiäkin juttuja, joita voi miettiä syödessään rinkeliä. Mutta toisaalta, minä olen tyttö, joka aina välillä dippaa rinkelinsä kalaveteen, mikä väistämättä tuo mukanansa humoristisiakin tekstejä. Ei kirjoiteta valmiilla muoteilla, vaan laitetaan muotit seinälle kehystettynä!

 

Teepiparkakku muotista taulu. Käytä taustana vaikka servettiä. Ei ainakaan muotti/muotit pääse katoamaan, kun ovat seinällä esillä.

Chisu Baden-Baden:
http://www.youtube.com/watch?v=Yu19IWuIArY&feature=related

Chisu Sabotage:
http://www.youtube.com/watch?v=jOsW6BHzrD8

Chisu Kohtalon Oma:
http://www.youtube.com/watch?v=qH7qzBvHFic&feature=relmfu
Jos pidit blogista, kerro myös kaverille  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.