torstai 9. helmikuuta 2012

Kello viisi -kukonlaulun aikaan


Kello on viisi aamulla ja minä istun kahvikupin kera lukemassa Aamulehteä. Tai oikeastaan kolmea Aamulehteä, sillä viikon aikana lehti on jäänyt kahtena aamuna lukematta. Minä voisin vielä vetää sikeitä, nukkua kolme ja puoli tuntia lisää. Mutta sen sijaan tämä hullu on jo noussut ylös. 


Kuva: M. Heinonsalmi

Peruutetaan pikkasen ja vaihdetaan edellisen lauseen hullu-sana nautiskelijaksi. Sillä silkkaa nautintoa tämä kiireetön aika on ennen töihin lähtöä. Eikös yöunet jää vähiin, joku voisi ihmetellä? Niin ne jäisivätkin jos olisin mennyt normaaliin aikaan nukkumaan, mutta minäpä nukahdin jo kello kahdeksan eilisiltana. Olin todella väsynyt, joten uni tuli silmään jo alkuillasta. Taisi tuo viime viikon sairastelu tuntua vielä. 

Kuva: M. Heinonsalmi


Jatkossa en aio herätä kukonlaulun aikaan, mutta kylläkin niin, että ehdin lukea Aamulehden rauhassa. Se, että nousen ajoissa ja saan nauttia kiireettömästä aamusta, piristää minua enemmän kuin pidemmät yöunet. 


Kuva: M. Heinonsalmi

Jos pidit blogista, kerro myös kaverille           1 kommentti:

  1. on ihanaa viettää rauhallinen aamu :) kotona asuessa vietin aina ihanan pitkiä sunnuntai aamuja, join vaan teetä ja lueskelin lehtiä keittiön pöydän ääressä, nykyään tulee vaan noustua ylös laitettua maskit naamaan ja lehdettyä..pitää opetella taas hiljentämään tahtia!

    VastaaPoista

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.