perjantai 10. helmikuuta 2012

The Satorialist -katumuotiblogi

The Satorialist sai alkunsa, kun Shott Shuman päätti jäädä isyysvapaalle, hoitaakseen pientä tytärtään syksyllä 2005. Tänä aikana Shuman alkoi pitää blogia, johon hän valokuvasi katumuotia. Hän kuvasi ihmisiä joilla oli selvästi oma tyylinsä. Tyyli, joka erottui edukseen katukuvusta.


Milano

Florence
Taka-ajatuksena Shumanilla oli vuoropuhelun luominen muodin ja arjen välille. Ideana oli ottaa kuvia kuten muotisuunnistelijoilla oli tapana tehdä, etsiessään inspiraatioita katumuodista. Samalla Shuman halusi antaa lukijoille vinkkejä ja vaikutteita katumuodista.
Milano


The Satorialist kirja

The Satorialist blogista tuli sittemmin hitti, joka on vienyt Shumania New Yorkin ohella myös Pariisiin, Lontooseen ja Milanoon kuvauskeikoille. Shuman kuvaa nykyään myös julkkisten tyylejä, kuten muotinäytöksiäkin. Hänen kuvistaan on  tehty kirja vuonna 2009.


Pariisi

Florence

New York
New York
Soho
Soho
The Satorialist sisältää myös Vintage-kuvia.

Vintage-kuva

Alessandra Codinhan tyyli 
  

                               Prada kevät/kesä 2012

The Satorialist on inspiroiva blogi, jonka kuvia katsoo mielellään. On mielenkiintoista nähdä miten erilailla ihmiset pukeutuvat. Hienointa on, että ihmiset ovat kuvattu omassa ympäristössään, osa tietämättään ja jotkut poseeraten.
* Kaikki kuvat ovat The Satorialist-blogista.
www.thesartorialist.com/
Jos pidit blogista, kerro myös kaverille           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.