torstai 8. maaliskuuta 2012

Tasa-arvoa naisten välille!


Hyvää naisten päivää! Päivän sana on tasa-arvo ja tässä asiassa olemme hyvällä mallilla Suomessa. Miesten ja naisten välisen tasa-arvon sijaan haluan kiinnittää huomiota naisten väliseen tasa-arvoon. Tällä saralla meillä on vielä paljon parannettavaa, sillä nainen ei aina välttämättä ole naisen paras ystävä. 


Kuva: M. Heinonsalmi


Hyvät naiset, lopettakaa työpaikalla nahistelu ja selän takana puhuminen. Tämä kun ei ole kenenkään etu. En väitä ettei mies myös voisi olla työpaikkakiusaaja, mutta tänään haluan kiinnittää huomion naisten välisiin suhteisiin, sillä monella työpaikalla ilmapiiri on kuin ala-asteella konsanaan. On työilmapiiriä saastuttavia kuppikuntia, kateutta ja supattelua. Sanokaa asiat mieluummin suoraan, jotta vältyttäisiin väärinkäsityksiltä ja riidoilta. Naiset, kunnioittakaa toinen toisianne. Iloitkaa siitä, että  naisilla Suomessa on oikeus koulutukseen ja kodin ulkopuoliseen työelämään!
Jos pidit blogista, kerro myös kaverille 

3 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä, että naisten välinen tasa-arvo on aivan hakusessa. Ja onko meillä mahdollista saavuttaa mitään tasa-arvoa kunnolla jos me naiset keksimme kaikkenlaisia syitä asettaa toisemme eriarvoiseen asemaan?

    VastaaPoista
  2. Oikein. Paitsi sitä ihmettelen että milloin kodin ulkopuolisen työn velvoitteesta on tullut jonkinlainen vapauden mittari.

    VastaaPoista
  3. Ehkä Pensselisedän kannattaisi viettää pari vuotta _yksinomaan_ kotona kokkaillen, siivoillen ja mukuloita hoitaen, ilman harrastuksia kuten useimmat kotiäiditkin elävät. Sen jälkeen voisi kodin ulkopuolinen elämäkin hiukan kiinnostaa, jopa niin, että kodin ulkopuolinen työ tuntuu vapauden mittarilta..

    VastaaPoista

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.