keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Äidit mukaan Big Brother -taloonKoukuttaako myötähäpeä vai kiinnostaako toisten kännisekoilu? Jos vastauksesi on kyllä, seuraat luultavasti Big Brotheria.

Näin Kreikassa
Juodaan viinaa, tehdään parempaa viihdettä näin. On todellisuus kuivaa aina vain. Mitä Big Brother-ohjelmalle oikeastaan tapahtuisi, jos alkoholihanat lyötäisiin kiinni? Lässähtäisikö ohjelma pannukakuksi, surkeiden katsojalukujen takia? Tällainen floppi nimittäin kävi Kreikan Big Brotherissa vuonna 2005, kun kreikkalaiset keksivät lisätä äidit mukaan ohjelmaan. Kilpailijoiden äitien mukaan tuominen Big Brother -taloon, ei kreikkalaiskatsojia miellyttänyt ja ohjelma palasikin vanhoille urilleen tuotantokauden puolivälissä. Lieneekö syynä sitten ollut, etteivät kreikkalaiset kilpailijat kehdanneet känniörveltää äitiensä nähden? 

Klirr ja skål!

Suku on parasta viihdettä
Vaikka tämä loistouudistus ei toiminutkaan Kreikassa, se saattaisi hyvinkin toimia Suomessa. Suomen Big Brother -konsepti pitäisi ehdottomasti uudistaa äideillä. Ajatelkaa mitä herkkua tästä syntyisi! Suljettaisiin joukko nuoria aikuisia Big Brother -taloon, heidän äitiensä kera ja annettaisiin keitoksen muhia pitkään ja hartaasti. Viinahanoja ei suinkaan laitettaisi kiinni vaan annettaisiin äitien määrätä kuinka paljon oma lapsi juo. Kyllä siinä, jos yhdellä, niin toisellakin palaisi pinna. Roihuava sukurakkaus on parasta viihdettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.