keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Elämää helpottava ohje - sinulle mies

Mikä saa miehen suupielet valahtamaan alaspäin ja hien helmeilemään otsalla? Etkö arvannut? Vinkkinä voin sanoa, että asiaan liittyy vaihto. Nyt en suinkaan puhu autonrenkaiden vaihdosta, vaan lakanoiden. Tästä monivaiheisesta prosessista, jossa likaiset lakanat vaihdetaan putipuhtaisiin.  

En tiedä yhtään miestä, joka ei inhoaisi lakanoiden vaihtoa. Ja yhden tunnen varsin hyvinkin. Koska en suinkaan halua mieheni kärsivän, olen kehittänyt häntä ja muita miehiä varten selvät ja simppelit petivaatteiden vaihto-ohjeet. Ohjeissa olen mukaillut autonkorjausohjeita, sekoitettuna tietokone- ohjelmointiin, sillä tunnen monta miestä, jotka taitavat nämä hommat. Pienenä heikkoutena kylläkin piilee se, etten tiedä edellä mainituista asioista juuri mitään, mutta ette te miehetkään tunne lakanoiden anatomiaa, joten tuumailin pulman ikään kuin tasaantuvan itsestään. Joten hyvät miehet, eikös ryhdytä lakanoiden vaihtopuuhiin.

Aloita käärimällä hihat ylös, hengitä syvään ja toistele hiljaa mielessäsi - minä pystyn tähän. 
  
  - Ryhdy itse hommiin, erittelemällä kaikki osat eteesi: A (peitto), B (tyyny), C (patja), D (aluslakana), E (pussilakana) sekä F (tyynyliina). Alla havainnekuva. 

       
   -  Aloitetaan helpoimmasta päästä: nimittäin tyynyliinan vaihdolla. Eli yhdistä partikkeli B, osaan F. Partikkeli B pitäisi oikein asennettuna muodostaa F osan kanssa 90 asteen kulman. Väärää asetelmaa tulee välttää, joten vatupassi toimii hyvin tarkistusvälineenä. Oikaise osa F tarvittaessa.

Nostetaan panoksia ja siirrytään hieman monimutkaisempaan osioon. Muista hengittää rauhallisesti ja pidä itseluottamus koholla.

 -Asettele kappale D, C osan päälle, niin että C osa peittää D kappaleen. Viimeistele kulmat liittämällä D osat C kappaleen alle. Käynnistä tarvittaessa ohjelma C-D uudestaan, jos D kappaleeseen ilmestyy säröjä.

Hyvä, olet pärjännyt loistavasti tähän saakka, joten suoriudut varmaan mainiosti viimeisestä ja kimuranteimmasta vaiheesta.

-Nosta partikkeli E viistosti yläkulmaan ja sujauta kämmenesi yläreunan sivuista sisään. Liitä täten partikkeli E, tarvike A:an. Helpoiten tämä silmänkääntötemppu onnistuu siten, että ravistat partikkeli E:tä muutaman kerran, niin että tarvike A asettuu paikoilleen.

-No niin, onneksi olkoon, nyt sinulla pitäisi olla edessäsi vaihdetut puhtaat lakanat, sekä oletettavasti myös tyytyväinen naisimmeinen (tietenkin edellyttäen, että kodistasi löytyy tällainen).

Kauniita unia, oman kullan kuvia!

P.S. Mies älä hättäile, jos kodistasi puuttuu se kauniimpi osapuoli. Lakananvaihto taito on nimittäin valttia naisrintamalla. Kukaan nainen ei pysty vastustamaan miestä, joka osaa vaihtaa lakanat ja vielä tekee sen mielellään.  


Jos pidit blogista, kerro myös kaverille Hymy

2 kommenttia:

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.