perjantai 11. marraskuuta 2011

Tip tap, porsaita työpaikan oomme kaikki


Pikkujoulukausi on alkanut, mikä tarkoittaa perinteisesti myös morkkiskauden avajaisia. Pikkujouluissa sattuu ja tapahtuu. Terästettyä glögiä juodaan liikaa ja loppu onkin sitten historiaa. Tai niinhän sitä toivoisi.

Työpaikan pikkujouluissa löysätään kravattia ja tittelit heitetään nurkkaan. Flirtti lentää ja kädet saattavat harhailla mitä oudoimpiin paikkoihin. Nauraa saa, sillä yhteisestä hauskanpidosta tässä loppujen lopuksi on kyse. Naurun takaajaksi ja tunnelman kohottajaksi, tilataan pikkujouluihin usein koomikko. 

Rami Valli
Koomikko Rami Valli, onko sinulla pikkujoulukeikkoja tiedossa?
- Pikkujoulukeikkoja on niin maan perusteellisesti.

Miten koomisia pikkujoulut ovat koomikon näkökulmasta?
- Pikkujouluthan ovat ensinnäkin koomikon kulta-aikaa ja useasti myös juuri siellä koomisuuden syvimmässä ytimessä.

Minkälaista settiä heität pikkujouluissa?
- Mun pikkujoulusetit on astetta rankempaa ja toisaalta nykyään lähempänä Perttiperuspikkujouluilijaa tarkoittaen lähinnä settien rakentumista aika paljon paikalla olevien ihmisten ympärille.

Huumorin kautta voi käsitellä vaikeitakin asioita? Anna neuvo, miten selviytyä morkkiksesta, kun on nolannut itsensä pikkujouluissa.
Kamoon, kukaan ei toivottavasti kuollut pikkujouluissa, ei siellä sen pahemmin voi itteään nolata. Tietty katson asiaa koomikon pinkkien lasien läpi pohjimmaisen ajatuksen pyöriessä aina vanhan neuvon ympärillä; Nolaa itsesi vähintään kerran päivässä. Ja mieti, koomikot tekevät sen yleensä vielä selvinpäin. Summa summarum, aika harvassa on ne hetket kun joku paikalla olijoista meidän mielestä itsensä ihan oikeasti nolaa. Toki alasti karaoken laulaminen itsenäisyyspäivän vastaanotolla pressanlinnassa, täyttää kirkkaasti jopa mun mielessä itsensä nolaamisen kriteerit ja antaa aihetta hienoiseen morkkikseen.

Koomikko Rami Vallin kotisivut:
www.ramivalli.fi/
Jos pidit blogista, kerro myös kaverille Hymy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.