torstai 15. joulukuuta 2011

Joulutunnelmaa Marjamäen Pajutilalla


Kangasalalla sijaitseva Marjamäen Pajutila on vanha sukutila, jonne on loihdittu oma tunnelmallinen, sisustustavaroita ja -ideoita pursuava maailmansa. Katsottavaa ja ostettavaa löytyy itse puodin lisäksi erillisistä piharakennuksista. Puodin sisustusesineet ja kalusteet ovat paljolti tyyliltään belgialais-ranskalaista ja värimaailmaltaan valkoista, kultaa ja hopeaa.  Ulkorakennuksista löytyy rouheampaa tavaraa sekä erilaisia pajukoristeita. 

Puodissa on myös myytävänä pieni valikoima vaatteita ja asusteita.

 Kuka täällä pölyt pyyhkii? 
Tavaraa on niin paljon, että luulisi tämän olevan monen pikku ahkeran tontun puuha. 


 Tonttula

Tonttujen tupa, veikeine asukkaineen ilahduttaa sekä pieniä, että suuriakin vierailijoita. Minua eri toten hauskuttivat aidon näköiset ja tuntuiset, muoviset joulupöydän antimet. Piti oikein kokeilla, onko leipä oikeata vai ei. Miten julmaa olisikaan kattaa herkkuja notkuva juhlapöytä ja sitten kaikki olisikin pelkkää silmänlumetta. 

                                           Pihapiiri 
Marjamäen Pajutilalle kannattaa tulla koko perheen voimin, vaikka vain katsomaan ja ihmettelemään, sillä kumpaakin täällä riittää. Pihapiirissä vilisee kotieläimiä, kuten myös pajusta tehtyjä otuksia. Portin luona asustaa esimerkiksi yksitoista metriä korkea kirahvi. 
 
 
Kakkutaivas
Ihan oma syynsä vierailla Marjamäen Pajutilalla on taivaallinen kakkupöytä. Ongelmaksi muodostuu aina valinnan vaikeus. Tai minulle tämä on pikemminkin dilemma. Koska kaikkia kakkuja ja leivoksia ei saa pelkästään maistella, ei oikeaa ratkaisua ole olemassa. Terveisiä Marjamäen väelle, jos tarvitsette kakkujen maistajaa, täällä olisi yksi. 

 Itse puodista löytyy aidon näköisiä, muovista tehtyjä täytekakkuja ja leivoksia. Sopii kaikille täydellisille naisille. Ei kun tuoksukynttilä palamaan ja kakku esille, menee ihan täydestä. Kakun leipomisen sijaan, voi nostaa jalat sohvapöydälle ja katsoa telkkarista Täydellisiä naisia. Täydellistä!Marjamäen Pajutilan kotisivut:
http://www.paju.fi/
Jos pidit blogista, kerro myös kaverille  
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.