keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Legginseihin pukeutujat - kommenttejanne kaivataan!”Tämä on sama juttu kuin leggingsit ja uggit - ensin kaikki pitivät rumina julkikäyttöön mutta kas - nyt joka puolella. odottakaa vaan niin teidänkin mielenne muuttuu ;) ”,kommentoi Anonyymi  blogikirjoituksessa, Sodanjulistus haalareita vastaan. Hassua, että Anonyymi sattui juuri mainitsemaan Uggit ja legginsit. Meinasin nimittäin mainita ne tässä samaisessa jutussa. En ole kummastakaan pitänyt, enkä tykkää vieläkään.


Kuva, netistä poimittua.


Makuasioista ei voi kiistellä, kukin tyylillään. Mielipiteitä voi aina olla, ja siitä tulikin mieleeni julkaista viimesyksyinen Aamulehden mielipidekirjoitukseni, ”Legginsit eivät ole housut”. Aamulehti ei sinänsä ollut oikea foorumi aiheelle, vaikka asia herättikin kommentteja.  Jäin kaipaamaan itse legginsien käyttäjien mielipiteitä. Myös nuorten mielipiteet olisivat olleet tervetullutta muutosta mielipidepalstalle.


Legginsit eivät ole housut

Kiva pylly, mikäs siinä, mutta kuka oikeastaan keksi, että legginsejä  voi käyttää kuin housuja, vaikka ne ohuudeltaan muistuttaisivat sukkahousuja?

Legginsejä voi kutsua sukkahousujen serkuiksi. Sukkahousuista ne eroavat siinä, että ne ulottuvat vain puolisääreen tai nilkkaan. Niitä käytetään yleensä lyhyiden mekkojen, hameiden tai shortsien kanssa. Järkytyksekseni olen huomannut kadulla uuden muotivillityksen. Nuoret tytöt ovat jättäneet hameet ja shortsit kotiin ja pukeutuvat nykyään pelkkiin legginseihin. Tämä uusi  muotivillitys on johtanut siihen, että kaupungilla vilkkuu monen muotoista pyllyä.

Paksummat farkkulegginsit (jegginsit) sopivat toki katukuvaan, mutta nämä ohuet trikooversiot - se on jo ihan eri tarina. Minä en halua tietää käytätkö stringejä vai et, saatikka minkä väriset ne ovat. Ennen kouluissa supistiin napapaita kiellosta ja nyt odotan milloin opettajat keksivät kieltää paljastavat legginsit kouluissa. Siihen saakka saamme ihailla vapaasti hyllyviä  pyllyjä ja erivärisiä stringejä.

Jos pidit blogista, kerro myös kaverille  

9 kommenttia:

 1. Joo, ei missään tapauksessa noin kuin kuvassa! Entisenä leggings-vihaajana olen kuitenkin joutunut kääntämään takkiani sen verran, että nyt raskaana ollessani nämä sukkahousujen serkut ovat parasta päällepantavaa mitä kaupat voivat odottavalle naiselle tarjota - toki mekon tai riittävän pitkän tunikan kanssa käytettyinä. Mukavuus ja istuvuus on esimerkiksi äitiysfarkkuihin verrattuna huippuluokkaa!

  VastaaPoista
 2. oon sanonut tätä samaa asiaa ihmisille viimeiset kolme vuotta, legginsit ei oo housut! rasittava pikku systeri käyttää aina vain legginsejä, vihaa farkkuja, välillä oikeesti vähän pelottaa sen puolesta ku maailma on täynnä pervoi. ja nuo one piecet-vain kotona käyttäisin. löysin just sun blogis ja tyggään kauheesti <3 kirjoitat tosi mielenkiintoisesti ja hauskasti hyvistä aiheista :D seuraan!

  VastaaPoista
 3. Juu, samaa mieltä: legginsit ei ole housut. Mutta hameiden ja mekkojen kanssa tosi kivat. Mutta nuo aikuisten potkupuvut! A-P-U-A! Dislike.

  VastaaPoista
 4. Satua, samaa mieltä, legginsit käyvät hyvin hameen tai mekon kanssa. Itse tykkään käyttää sukkahousuja. Ne on mun juttu, klassisen naiselliset. =D

  NJJ, kiva kuulla, että tykkäät. Kävin kurkkimassa sinun blogiasi, hauskan persoonalliselta näyttää. =D

  Mummot ovat lähellä sydäntäni. Minulla on oma hyvä haltijamummo. Ilman haltijamummon taikoja olisin pelkkä resuinen Tuhkimo.

  Niini

  VastaaPoista
 5. Leggarit VAIN pitkän hameen alla, koska olen allerginen (oikeasti) sukkahousuille ja niiden materiaalille. Puuvillasukkikset taas on usein mitoitettu pitkäkoipisille ja solakoille, leggareita saa usean kokoisina. En kuitenkaan pitäisi niitä muuten - no ehkä kotona, mutta en julkisesti! :)

  VastaaPoista
 6. Legginssit ovat siitä hyvät, että kesällä on helppo kulkea ne jalassa paljain jaloin tai testata rannalla, onko vesi lämmintä :DDD
  Itse en onneksi ole tietääkseni nähnyt ihmisten hillivan puolialasti kaduilla. Tai ainakaan näky ei ole ärsyttänyt, mikäli olen tietämättäni nähnyt ihmisiä pelkissä legginsseissä :) Kuitenkin Tampereella asun niin luulisi täällä tulevan vastaan niitäkin. Ehkä en vain kiinnitä huomiota sitten :)

  VastaaPoista
 7. Tuli viime kesän ihanan lämpimät järvivedet mieleen kommentistasi. Melkein meinasin jo toivoa, että olisipa kesä =D Mutta kyllä tuo valkoinen talvi on kaunis.

  Hm... onko harjaantunut silmäni muuttunut legginstutkaksi? Aina se nimittäin alkaa ulvoa, kuin pelkkiä legginsejä havaitsee ;)


  Niini

  VastaaPoista
 8. Kyllä tuollaisen perään lähtee välittömästi ja lastit irtoaa näin ruudunkin ääressä!

  VastaaPoista

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.