keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Pupujen uusi itsemurhakirja



Kirjaimellisesti sairaan hauska, tänä vuonna pukki toi minulle erilaisen kirjan. Pupujen uusi itsemurhakirja on kirja mustan huumorin ystävälle. Kirja on neljäs Andy Rileyn teos pupuista, jotka tappavat tai yrittävät tappaa itsensä, mitä kekseliäimmillä tavoilla. 



Pupujen elämä ei ole herkkua. Miksi ja miten näin on päässyt käymään, eivät kirjat kerro. Sen sijaan kirjat herättävät kysymyksen, saako tälle aiheelle edes nauraa? Mielestäni saa, sillä kirja ei tee pilaa kenestäkään tai sorru ylilyönteihin. Itsemurha on aiheena niin rankka, että sitä täytyy lähestyä huumorin keinoin. 

Puput olivat varmasti riemuissaan tapaninpäivän myrskystä.  
Kuva on kirjasta Pupujen uusi itsemurhakirja. 



Kävin tänään joulualessa. Yhtään pupua ei näkynyt, mutta pulut sen sijaan yrittivät kovastikin jäädä jalkoihin. Kuva,kirjasta Pupujen uusi itsemurhakirja.



Itsemurhapupujen isä, Andy Riley on brittiläinen käsikirjoittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hän on esimerkiksi ollut mukana käsikirjoittamassa suosittua Pikku-Britannia sketsisarjaa. Joten huumorintajua miehestä löytyy, sen verran loistava ja hauska on kyseinen tv-sarja. Yksi suosikkihahmoistani on töykeä asiakaspalvelija, neiti Carol Beer, jonka tietokone antaa aina asiakkaalle kylmän ei -vastauksen. ”Computer says no.” 


Carol Beer tekee työtä asenteella!


Andy Rileyn kotisivut:

Pikku-Britannian kotisivut:




Jos pidit blogista, kerro myös kaverille   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.