tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hyvä Mieli


Kiitos,  Sivusilmäilyä-blogin Silmäilijä Hyvää mieltä-haasteesta. http://sivusilmailya.blogspot.com
Haaste sai hyvälle tuulelle ja muistutti, että näille hyvän mielen asioille tulisi järjestää aikaa. 

Tässä itse haaste:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).Hm, asioita jotka saavat suupielet koholle. Näitä asioita on monia, joten laitan ne mitkä tulee ensimmäisenä mieleen.

1.      Huumori, varsinkin arjen huumori puree minuun. Tilannekomiikka on ihan parasta. Ja sitten on tietenkin stand-up keikat, joita suosittelen kaikille. Impro-teatterit ovat myös huumorin aatelia. Kävin viimeksi katsomassa impro-ryhmä Snorkkelin esitystä ravintola Artturissa Tampereella. Hyvät naurut, hyvä mieli!


2.      Lapset, nuo ihanaiset pikku höpönassut. Vain mielikuvitus on rajana, kun heidän kanssa puuhastelee.


3.      Kirjoittaminen saa aina hyvälle tuulelle. Oli se sitten runoja, novelleja tai satuja. Pitäisi vaan järjestää enemmän aikaa tälle harrastukselle. Puhumattakaan blogista, joka on viime aikoina jäänyt retuperälle.


4.      Eläimet, kaikki huolet ja pahat tuulet kaikkoavat kun silittää kissaa tai koiraa.


5.      Itsensä ylittäminen. Se tunne on aivan mahtava, kun onnistuu asiassa, joka on ollut mukavuusalueen ulkopuolella. Rohkeus palkitsee rohkean.


6.       Ystävät, nuo ihanat.


7.      Oma koti ja se hetki kun olet saanut siivottua ja istahdat tyytyväisenä sohvalle laiskottelemaan. Tunne on vielä parempi, jos lopuksi palkitset itsesi tuoreella kukkakimpulla. Kolikon toinen puoli tässä sitten vaan on se itse siivoaminen. Se kun ei ole lempipuuhaani. 


Näitä kukkia en ostanut itse. Vaan sain ne mieheltäni viikonloppuna. Hän on sanomattakin tärkein hyvän mielen lähde elämässäni.
8.      Järvessä kelluminen kuumana kesäpäivänä katsellen sinistä taivasta ja niitä muutamaa pilven hattaraa jotka lipuvat ohitse. 


9.      Askartelu, mutta tässä pätee seuraavat säännöt. Ensinnäkin ei aikatauluja. Toiseksi askarellaan ”katsotaan mitä syntyy-meiningillä”. Ohjeet ovat luovuuden seinä. Tehdään niillä materiaaleilla mitä sattuu milloinkin löytymään ja improvisoidaan loput. 


10.  Kiiretön shoppailu, jolloin ei ole tarkoitus löytää mitään tiettyä. Shoppailupäivän kuuluu myös piipahdus jossain ihanassa kahvilassa. Etenkin kirpputorit ja hyvät löydöt saavat hyvälle tuulelle.

  


  

 Lähetän Hyvän mielen haasteen eteenpäin:

Steamed snow peas-blogin NJJ:lle

Harmaata arkea-blogin Outille

Marionette-blogin Marikalle

Riittävän hyvä-blogin Outille

Marjalle, Marja Syvälä-blogiinEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteista hurmaannutaan hymysuin.